Kategorier
Uncategorized

vindarna blåser upp olust i mig

igår var en konstig dag.  Jag saknade helt krafter till att göra något. Mera än att skriva.  Igår var även en dag med möte på skolan. Möte på skolan möten är i mig historiskatråkigheter, purchase men igår fick jag ingen erfarenhet av tråkighet att lägga till samlingen.

Kvällen igår gick ut på att leta bland alla mina dikter och  konstiga tankar texter, case boken skall utvecklas lite till och där skall alla små texter vara utveckling som visar på inveckling.  Solen vågar visa sig idag. Blåsten ger inte upp. Gillar inte vindarna utan för sånt tycker jag är lite kusligt.

Lev idag just nu, imorgon kommer nya nu€¦..

©µ malix

Technorati-taggar: ,,

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.