kvälls tankar

Har nu varit hemma några timmar efter mötet. Hela jag värker efter trötthet. Hela jag skulle slockna på två röda sekunder om jag la mig ner.  Sov inte en timma i natt när jag skulle sova på jobbet. Stressen får arbetspasset, online satt i nästan hela natten dessutom så gjorde jag listor på vad som jag inte fick missa i mina tankar. Självklart missade jag, trotts min brist på sömn så var mötet på jobbet ett energigivande möte, massor av allt diskuterades. Vi har ventilerat och förhoppningsvis arkiverat det som tar onödig kraft ifrån oss.  Äntligen kommer vi även få två utvecklingsdagar  ganska snart.  Vilket är nödvändigt att vi får. Finns så mycket som vi behöver diskutera och strukturera upp.  Böcker har sålts fick jag klart för mig i dag de hundra som trycks är nu inte hundra längre.  Jag känner mig stolt och full av egen förundran över att jag verkligen gjorde det.  I bakhuvudet minns jag även min väninnas ord för någon månad sen. Då hon sa om någon skulle få för sig att göra ett tokigt projekt så som att skriva bok dessutom ge ut den så finns det nog bara en som hon skulle kunna tänka sig göra det och verkligen göra det. Hm, hon hade självklart rätt, för den hon pratade om var jag. Jag gjorde det. Jag,  jag gjorde det verkligen  denna upplevelsen är stor i mig. Så spännande, Jag gjorde det.

Idag pratade jag även med en kollega på ett annat ställe som berättade att jag var hennes inspiration hm, jag hur det nu kan bli så, i nästa sekund sa hon att ja, du gör det du ska göra. Så kan det ju vara eller så är det ju,

fast vi får ju se vad som händer finns ju fortfarande en del böcker kvar men boken e ju ganska nyfödd just nu bara några dagar gammal.

Technorati-taggar: ,,,,

Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”kvälls tankar”

  1. Profilbild för Mariana Lindberg
    Mariana Lindberg

    Hur gör jag för att baställa, du vet ju hur knäpp jag är vid catorn. Jag VILL läsa din bok

  2. Profilbild för malixse
    malixse

    på länken där går det att beställa men den skickas inte från den 27 tror jag

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook