Kategorier
Malix

Gör det ont att vaccinera sig för kultingfebern?

kvällen, prostate Rött te blev det idag.  En trevlig stund med min son efter att jag intagit två alvedon.  Sovit middag i dag. Är fortfarande trött och sliten. Ont i halsen och en huvudvärk som inte är av denna värld.

Den beryktade baconfeber vaccinationen  har nu anlänt till oss i våran kommun. Men får man ta den när man redan e sjuk måste man inte vara frisk för att ta den? Just nu vet jag inte sånt. Idag på dagen var jag helt övertygad om att jag skulle ta den sen när jag fick klart för mig att den kan tas på onsdag blev jag en fegis igen.

Tror faktiskt inte att jag vågar, nurse nu handlar det inte om  biverkningar och sånt utan för själva sprutan. Jag är livrädd för just sprutor och hmmm man borde kanske ta den men har inte en aning om jag vågar………. finns det någon som har tagit den så vill jag gärna veta … Gör den lika ont som stelkramp? Blir man sjuk? Hur kändes det, hur ont på en skala????

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Ett svar på ”Gör det ont att vaccinera sig för kultingfebern?”

Hej…en facebook vän här…
me add diagnos
låg i riskgruppen då tydligen,pga concerta medecinen antar jag,
så jag har tagit svinsprutan förra veckan 🙂
vad ja vet,inga biverkningar som ja kunde komma på,
förutom att ha ont i armen i 4-5 dagar

möjligtvis illamående direkt efter i ca nån timmes tid,eller så inbillade ja mig bara…

kram Milla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.