Nu snurrar tankarna i massor…..


Jag funderar och klurar på hur det ska kunna bli bättre. Under många veckor har jag funderat och klurat på jobb, order och hur jag ska få ihop saker. Just nu ligger allt utan för på något sätt, pharm  tankarna gör mig stressad. Jag inser att jag inte har förmågan att reda ut det, clinic behöver be om hjälp. Men vet bara inte  hur, vad det är som jag egentligen behöver hjälp med.

Just nu känns det bara så svårt och ouppnåligt allt omkring. Det är mycket att göra på jobbet som gör att jag inte känner att jag har tid med det som jag behöver göra, för att hinna i kapp.  Skulle behöva någon som hjälpte mig att ta en sak i taget. Som hjälpte mig att lugnt och metodiskt sa till mig att göra den saken klar, nästa och nästa. Så att jag kunde bocka av slutföra och göra klart.

Hela tiden när jag är på jobbet, vet jag att vissa saker ligger efter, vissa saker som jag borde göra klart så att jag slapp att tänka på dem.  Nu när jag kommer tillbaka kommer listan att bli längre och längre. Känns nästan som jag skulle behöva en som gick bredvid mig som sa ta det steget, nu ska du göra det, glöm inte det  och så vidare, vidare i oändligheter. Som det känns just nu skulle jag behöva bo på jobbet, för att bli klar för att hinna med alla saker som jag borde göra.

Kanske är det så att jag istället behöver sudda ut några ”borde”. Men jag vet inte vilka jag ska ta bort  vilka som ska vara först.

Jag blir stressad av att bara tänka tankarna.  Jag har inte ens varit på jobbet men redan är jag helt slut av tankarna om vad jag ska göra imorgon, skrivit lista på allt jag ska hinna med, suddat kastat. För det är först imorgon jag jobbar men jag har redan sen igår gått igenom morgondagen 1000 gånger om i tankarna, ändå känns det som att något kommer att glömmas av missas eller inte hinnas med.  Jag skulle verkligen behöva hjälp!! Eller är jag på något sätt mera adhd-symtom just nu?


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.