Kanin Konstnären Tommy Hagman

img008Tommy Hagman föreläser om  Asperger Det var han som pratade idag, store kaninerna som han ritar är så fantastiska och har en egen lite värld.  ca 200 bilder har han.

Jag pratade med honom nu i kväll, ringde honom för att fråga om det var okey för honom om jag fick lägga ut bilderna på min blogg.  Nästa föreläsning vet han inte när den blir. Han gör det när han får förfrågningar. Helst vill han ut och prata i skolor. Det är klart , det är ju där dessa funktionshinder gör mest ont.  Så förunderligt klok och så många tankar han liksom ger ut gratis för att göra våran värld mera vänlig.  img009img010 - Kopiaimg011img012img013

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

1 kommentar

  1. Hej Tommy!

    Dina bilder är mycket vackra och beskrivande. I mitt arbete använder jag mig ofta av dina fina kaninbilder i programmet Trippelkommunikation. Tack !!!

    Vänliga hälsningar
    Lotta

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.