Bandit har tystnat idag.Här hörs Thåström istället


sitter här och skulle skriva lite tillsammans med bandit. Istället blir det morse meddelande. Samt en röst då och då om att jag ska fortsätta lyssna. Får lyssna gamla klipp istället.  Tröttheten, troche finns men bandits samtal är riktigt roliga så det blir svårt att inte le till. Idag ska vi på utvecklingsdagar, pill idag och imorgon. Rivstart inte illa, capsule fick till mig av min bror att han  skulle lurat mig för ett tag sen om att tv 4 skulle intervjua mig i någon morgonsoffa. Som tur att han inte kan hålla inne med sådant, för jag hade svalt och gått på sånt till den mildaste grad.

Sportify Thåström FAN FAN FAN, det skulle va duu. Artikeln som jag hittade igår var intressant dessutom gillade jag hans svar. Om att han kan inte strukturera sig så att han sitter ner nio till fem och skriver. Han har för mycket adhd var slutklämmen på hans svar. Måste vara  just det som jag gillar i hans texter, för jag har alltid tyckt att de pratar till min själ, Jag som aldrig kunnat sitta still, jag skriker djävligt högt, alla de andra texter.  I mina texter av nonsens på skrivpuffen är jag ofta inspirerad och lånar i bland av denna storhet. Sorry thåström dina ord är för bra för att jag ska låta bli och låna ett ord här och där.

Idag skriker han ut i sin nya tappning av alla underbarheter. Denna konstnär är underbar och för varje gång jag lyssnar ( Jag lyssnar ofta) så hittar jag nya tankar och stråfer som passar in i mig i mitt liv, hans texter är vackra hans ord blir fantastiska tillsammans med hans röst.

Redan som ung var han det som jag behövde som medicin för att stå ut med mina virrvalande tankar. Min son har gått i samma skola. Det är han och jag som håller koll på vad  Herr Thåstöm har gjort som vi missat. Jag har glömt min första kyss men jag miss tydlig när jag fick Rolle Stolts autograf.  Om bara några månader är  det åter igen en högtidsstund för mig och min son, då på lisebergshallen, 4 feb, kommer vi vara och andas samma luft igen.

Tankar om min bok får plats här, min bok som jag så gärna skulle vilja lämna över till den mannen som jag innan skrev om Herr Thåström. Jag skulle vilja skicka den till honom eller ge den till honom personligen. Vet inte riktigt hur det ska gå till, men det är ännu en dröm som jag har idag. Alla drömmar kan inte ske  nu med en gång även om jag vill det men en dag så känner jag att jag kommer att får till den glädjen att få överlämna min bok till denna man. Den dagen kommer vara en dag som jag för alltid kommer att minnas.

Jag föredrar att kalla mig impulsiv, en av böckerna jag har här hemma är till för Thåström, Han finns till och med i mitt tacktal i boken.  just nu får det räcka med att Hans nya skiva länkar på samma inlägg som min bok Jag föredrar att kalla mig impulsiv.

Lev idag just nu, i morgon eller i eftermiddag är just nu, senare, inte just nu…..


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.