Födelsedag

är igen hemma kom hem en 20 minuter efter hemgången var det i dag dax för kalas. kroppen skriker tröttheten säger mig att min kropp behöver vila men bara ett kort tag. Utvecklingsdagar som tog kraft men var välbehövliga. Sen kalas som livsnödvändigt för 14 år lärde jag känna en underbarhets tjej som valde mig till sin mamma. Idag är denna lilla flicka stor hela fjorton år. I 14 år har jag fått vara en mamma till denna underbarhet.

Imorgon jobb igen Behöver ledighet känner jag.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.