Kategorier
I F R Malix Impulsiva Framtids Resurser Malix

I F R Malix är mitt företagsnamn

en alldeles egen morgon fick jag idag. Med kaffe, doctor  tyst lugnt. Inte går det att klaga då, healing då blir det inga svängningar här. Utan harmoni, i massor.  Igår köpte jag även en spik matta. Nu kan jag lämna tillbaka den jag lånade, nu har jag en egen liten matta. Även min gamla farmor fick en egen matta. Hon har alltid så ont i kroppen, är trött och sover  mest. Nu kanske hon får lite mindre ont de stunder hon är vaken.  Igår fick jag även godkänt för mitt företagsnamn, vilket nu är I F R MALIX

I F R (Instrument Flight Rules) refererar till det regelverk som styr flygningar som utförs utan visuell uppsikt över omgivningen. Men för mig blir det Impulsiva Framtids Resurser.  Nu är det ännu en sak som kan bockas av på listan som jag haft om vad  som måste göras. Misstänker att innan concertan skulle det lilla pappret aldrig blivit iväg skickat för det hade på något sätt ramlat in i högen att göra saker som inte blir gjorda, men nu  eller i går fick jag bekräftelse på att även den lilla uppgift blev gjord.  Men  det finns ju ännu saker att göra på min lista, mina listor tar ju på något sätt aldrig slut.

Lev idag, Just nu!

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.