Julen

Inte är det rätt men kan aldrig vara fel att lyssna på Sisters of mercy I want more…….. oavsett vilken dag det är så är det aldrig fel! Just nu är vi på väg till gbg snön som vi har hemma, treat har bytts ut till slasket som finns i gbg.  Den mer rå luften är inte heller något jag saknar, purchase ändå vill jag ner. Ner till hjärtat. Frågan är bara om jag skulle bo där igen skulle jag då sakna det samhälle som vi nu bor i?  Närheten till naturen till det lilla.  Kanske är det så att när jag väl kan flytta ner kanske jag inte vill. Det finns en del fördelar med byn vi bor i med, mindre stress, mindre människor att trängas med.  God jul och njut av ledigheten


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Julen”

 1. Profilbild för Helena

  Goteborg, dar har jag slaktingar, och runt i krokarna ocksa. Kortedala och Farjelanda. De e en harlig stad.

  Jag kommer sjalv fran Stockholm och det jag saknar mest ar alla teatrar och biografer, allt kulturliv, alla museum och skojigt man kan gora. Har i Preston finns inte lika mycket.

  For lite sedan nar vi akte till Manchester for att hamta mitt pass pa svenska konsulatet upplevde jag en kansla av att vara hemma, trots att jag aldrig varit inne i Manchester. Efter ett tag insag jag att det var storstadspulsen jag kande och som paminde mig om Stockholm. Nu ar ju inte den pulsen sarskilt halsosam, tror jag. Mycket trafik, manga manniskor, ljus, ljud. Men anda vaknade en saknad efter nagot valkant inom mig.

  Kanske ar det vad jag hor dig uttrycka ocksa? Saknaden efter pulsen, det valkanda, bekanta. Men ocksa medvetenheten om stressen som pulsen skapar.

  Hoppas pa en god fortsattning for dig och din familj.

  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook