Kärlekspresenter eller presenter i kärlek

Jag fick ett erbjudande i från blogvertiser vilket är maknadsförings uppdrag. Har aldrig fått nått innan och hade glömt av att den totalt. De ville att jag skulle skriva ett inlägg om en kärlekspresent. “SÅ nu kära make titta noga, diagnosis läs hela annonsen så ser du tipsen på vad jag kan tänka mig inom det närmaste.”

Inte så att det behövs just nu eftersom det redan är kväll. Men kolla in länken läs den, tadalafil kära make. Använd fantasin, i massor Teat står ovanför på kryddhyllan. Sen kan du gärna använda fantasin.

http://www.karlekspresent.se/frukost.html

fast hmm svårt att lösa inser jag. Jag vaknar minst två timmar innan dig, svårt att uppfylla för mig med, eftersom du inte äter frukost.

I alla fall var det en trevlig läsning på sidan som jag just skriver om. Inspirationen satte igång, Det fanns även länkar om chockladogram, blommorparfymer och annat. Massor av tips på att förgylla vardagen, små saker som sätter lite guldkant på tillvaron.

Kanske är det så att det är jag som borde läsa mera i annonsen, jag som borde se till att förgylla tillvaron till och med min KBT handledare, har ju skickat vinkar om att jag borde skämma bort mig själv med avkopplande uppgifter mm.

Ska duka brickan i kväll ladda kaffebryggan och tända ljus i morgon när jag vaknar. Sitta i vardagsrummet och mysa kanske till och med väcka maken. Fast där går nog gränsen det förgyller ju inte hans morgon, att vakna kl 5-6 på morgonen.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.