Helgens planeringar.

resan har börjat, drug nu ska vi lämna lillkillen hos farmor. Hon befinner sig på  Tjörn.Där efter bär det av till Stockholm. Eller närmare bestämt till Nynäshamn. Skärgårdshotellet kommer vara sovplatsen natt. Efter födelsedags festen som Jenny ställer till.  Imorgon innan vi åker hem ska jag besöka  Bromma, där en vän som hjälpte mig med boken ”jag föredrar att kalla mig impulsiv”. Hennes hjälp bestod i att  pluppa ut alla komman prickar, stora och små bokstäver  dubbel och enkel stavningar. Alltså hon gjorde min  bokstäver till ord som  bokköparen skulle förstå.

Men först skall det partas, party, party !!!

Lev idag imorgon  kan man leva imorgon.

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.