Kategorier
Malix

Dopet, igår…

solen och solen åter, healing men jag ska vara någon annanstans. I bilen närmare bestämt solensstrålar kommer inte möta mitt skinn idag. Idag kommer inte mitt skinn bli solsvedevarmt. , help

Igår fick Hans sitt lilla namn, capsule våran lilla kille tyckte att den lille tre månaders babyn kunde uppföra sig, då han  var hos prästen, för han grät inte. Till skillnad från den andra lilla killen som minsann grät hela tiden, den hade  de inte fått fason på, enligt vår lillkille. Hans, där emot han var både söt och duktig.

Våran lille son fick även en femtilapp av prästen, det är lite typisk att just han får  sånt, prästen frågade om någon ville ha en skrynklig trampad femtilapp. Självklart trodde lillkillen på det och räckte upp handen, var på prästen liksom var tvungen att ge honom den.,

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

1 svar på ”Dopet, igår…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.