Våran katt har asperger


solenergier, doctor var ordet jag vaknade med idag.genast blev jag pigg i tanken. Lite dampryck blev det, remedy innan kaffe var klart. Katten hittade hit och stod i rummet  å gapade för full hals. Den katten har  Asperger till tusen, salve han måste tro på riktigt att jag förstår hans jamanden!

Vi bestämde oss för att byta mat till våran lilla jamare,  en lite billigare variant av burk mat fick det bli förra gången. Han berättar för mig varje morgon att maten inte smakar som vanligt. Varje dag har jag och katten en kamp om maten. Nu är det så att vi alltid haft det även då jag serverar den lite godare räkmaten. Då han kommer in väntar han på mig och  går inte till köket innan jag följer med honom ända fram till skålen. Där till ska jag innan han smakar säga varsågod det är din mat. ”Aspig” så det skriker om det, snacka om att det skall vara som vanligt alltid, hela tiden.

Stackars lilla katt, nu till på köpet har värd paret som är jag och min make  bestämt att ge honom annorlunda mat. Det är inte lätt  att vara katt och ha asperger, i en sådan dampidamp familj.

Pölsa vår katt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.