Kategorier
Malix

Mäbe

idag hade jag bestämt mig för att ta cykeln ut till sjön och bada. Bada kan jag just nu göra utan sjö, pilule räcker med att ställa mig utanför och låta regnet göra mig sval. Måste åter igen skriva om Mäbe, Musiken pratar till mig texterna, blir tankar och funderingar, texterna är så dubbeltydiga och bottnar på nått sätt i mig. Skivan är beställd och gör att jag sedan kan spela den djävligt högt i bilen. här hemma blir väll ungarna griniga om det görs. Fast eheheh djävulen i mig hoppar just fram  och ord som  barnen lärt mig poppar upp. Varförinte?  Skall sägas som jag skrev det.  Och…. är även det  ett ord som barnen lärt mig,  Brybjörn mm…..

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.