Goda vänners lag

I goda vänners lag, pilule där var jag igår.  God mat och trevligt sällskap mera begär jag inte. Ändå var det något som bar emot  på dagen igår, stomach på dagen igår såg jag inte  fram emot det.  Men det blev i alla fall jätte trevligt!  Vi skulle varit fyra, men det bidde bara tre. 🙂   Den glada gubben blir till för att det  nu blir en tredje gång vi träffas för att  vi ska vara alla fyra.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.