Wendt är det lättas att hitta historik om

Har börjat släkt forska igen, salve riktigt spännande. Det är intressant att läsa om de olika formerna av status längre tillbaka i tiden. Intressant att läsa om de olika ställena alla förfäder kommer ifrån.  Vilka avstånd det ändå va om de flyttade. Orust, Göteborg, och Örebro är ställen jag har att utforska.

Finns det någon som har tips och sådant så tar jag tacksamt emot.

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.