Listig

Idag  eller nu på morgonen har det varit en morgon med strykningar på göra listan.

Alla de där  lite jobbiga sakerna  att göra som gör lite oro i magen har jag nu börjat beta av. Eller börjat  det blev ett samtal till 2  och nu är listan klart. Självklart borde jag kanske gjort det förra veckan eller  egentligen förrförra. Men nu är det gjort Jippi, malady en lista borta nu finns det ju säkerligen annat som borde göras men hmmm Rom byggdes inte på en dag, så det får bli en annan dag tror jag.

Idag ska det hämtas bil  en ny vit liten SAAB liten och liten artic vit tror jag det va….

Är inne i ett flyt känns det som ……

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.