Kategorier
(H)järnkoll Malix självkänsla

Reflektionsarbete.

hemmets ljuva vrå, recipe idag är det just det som gäller. Tröttheten som bor inom mig idag, är en mjuk trötthet som inte är en sjukdomströtthet. Utan en trötthet av att Gjort något som varit ansträngande men Så kraftgivande.  NU gäller laddning, vila, tankebanstankar samt Reflektions arbete. Det är sånt jag gör hemma, bakom staflit eller bakom mitt tangentbord. Jag har ett stort behov av just isoleringsarbete för att hinna med reflektioner. Mitt isoleringsarbete är just i tillfällen då jag målar eller skriver.

Det gäller att ha (H)järnkoll på vad som gör att just jag mår bra:).

Lev idag just nu Igår finns inte i morgon är i morgon.

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Ett svar på ”Reflektionsarbete.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.