Kategorier
Uncategorized

Sommar

Får väll skriva ett inlägg, order istället för att hoppas att snön ger sig av till en annan del av världen. Jag tycker inte vi behöver mera snö nu. Nu har vi fått mera än vad som är bra för hälsan. I alla fall för vad som är bra för min bilkörning. Men snart är det väl ändå sommar, sale snart är det väl ändå så att vi kan komma att ligga ute vid havet? Få möjlighet att lyssna till barn som gråter, som skratta, som leker, Måsar som skriker, stjäl mat och bombarderar oss med måsskit. Är det vi längtar till?


Jo, jag gör det. Jag längtar till husvagnen är vid havet, maken grillar och vinet står på bordet.

Jag längtar till att mitt skinn svider av solens strålar, längtar till det salta vattnet som svalkar min kropp.

 

 

Nu vill jag FAKTISKT ha sommar , SOMMAR, SOMMAR. Kan jag få det nu?

 

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Ett svar på ”Sommar”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.