Persbrant Ett Offer???


Persbrant och kokain. Polisen förstör hans karriär säger han. Min fråga blir, story vilket ansvar har Persbrant själv? Borde inte denna man försöka fylla sitt svarta hål, buy med andra saker än knark. I min tanke blir att knark dövar för stunden, men gröper ut och gör det tomma hålet inom honom både större och värre på sikt. Nu kan det finnas dom som säger att jag inte ska uttala mig. Jo, viss men det gör jag ändå. För det är inte så att livet och andra gör att våra liv blir förstörda. Vi har en egen del i det, det är igenom våra egna val och våra egna handlingar som vårt liv och våra vägar blir utstakade.

Jag tycker det är tragiskt att vuxna människor springer runt och tror att det är den andras fel, att jag blev……

För det är så att jag har en egen del i allt som sker. Genom mina val och genom mina handlingar så blir jag bemött, får tillbaka.

Om jag nu springer runt och knarkar som skådis, så är det lika illa som då vi ser en missbrukare, ute på stan. Det gör inte handlingen bättre bara för att det är Persbrant, även om han kanske inte behöver begå brott och sälja sin flickvän, som missbrukaren som inte har någonstans att bo kanske gör. Men hans knarkande gör fortfarande att knark och brott begås även om det inte begås av honom fast det är klart. Knarka är ju också en brottslig handling.

Ser till och med Persbrants knarkande som en större miss, för han har kunnat välja annorlunda, alla pengar han har haft omkring sig skulle han kunna lägga på terapi, för att fylla sitt svarta hål med bra saker. Han har haft samma möjligheter att välja annorlunda. Det är han som har valt missbruket, ingen tvingade honom att ta den första linan, det har varit hans val. Dessutom vill jag belysa att det finns inget eller ingen som i längden klarar av att knarka snyggt. Missbruk är inte snyggt och det slutar till sist i missbruk även för en storhet som Persbrant.

Så om nu polisen skulle förstöra hans karriär , nej tror inte det den har han i såfall själv varit orsak till att förstöra. Han valde att fylla hålet med knark, när han skulle kunna valt annorlunda. Så genom hans val i livet blev det (får tiden utvisa) att han valde att knarka bort sin skådespelar karriär. Det är inte polisens fel , för han gjorde bara sitt jobb. Vilket jag tycker är bra att han gör . Droger och knarkande gör att vissa människor tjänar på andras begär, det för bara med sig skit. Det borde Persbrant ”tänkt påå Lite tidigare” som Uggla sa i nån film. G tror jag det va……..

Nej! Persbrant! Klippa dig behöver du inte, Men kanske behöver du skaffa dig ett Jobb som vi vanliga dödliga…….. För det är faktiskt så att du är en av oss du med du är inte odödlig och inte mera än människa och det är lika illa om du missbrukar som om jag gör det. Knark gör dig lika illa och sjuk.


Ett svar till “Persbrant Ett Offer???”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.