E dä brumbrumm

En liten kille, advice som hela tiden har något av vikt att säga. Mamma, malady brumbrum, e det och andra intelligenta frågor. Plastfönster och väggar som rör sig. Jo jo det är inte som det brukar lille Kian. Men det funkar ändå trotts allt. Eller kanske rent av därför att ….
Idag blir det hemgång. En ihop packning av vissa attiraljer och en liten i ordningställning tills nästa gång så att det inte är så mycket när man kommer hit nästan gång. Saknar redan! Jag är ju ännu här ändå bor det saknad. Även om det bor saknad som ska det bli skönt att komma hem. behöver en lite längre dusch än de minuter som blir här. Så även idag blir det inlägg ala kortare.
Lev idag just nu så är det inlägg i förtält……..

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.