jo Tack, Bara bra eller


Nu är vi inne på fjärde veckan av influensa fast vi senast insjukna bara tre veckor. Början va det bara lite heshet och ont när jag sväljer. Efter en vecka med en hes whiskyröst så hoppar örontryck in och gör illa. Hosta och en fantastisk massa nysningar som spränger i öron och näsa, pharm feber ont i leder och nu till klet i ögon och rejält med rinnsnuva. Jag ljuger om jag säger att jo tack det är bara bra för nej inte en sekund är bra näsan har fått skavsår och snytandet, inne i näsan är det sår av all nässprej. Bra, jo kanske finns det ändå lite bra-het i denna period. Det är bra att jag inte orkar med annat än att sticka. Det är bra att det är sommar för febern hade gjort sig mera påmind om det var vinter. Det hade gjort mera ont att ha ont i öronen när det är kallt ute. Så jo bra tack bara bra. Idag är det tid till vårdcentral för lillkillen och jag tänker att jag själv behöver lite penicillin jag med. För öronvärken har i och för sig gett med sig men snuvan och hostan gojset i öronen säger mig att jo lite medusin hade nog gjort susen.
Lev idag just nu så blir det en lång väntan i väntrum.
Vilken tur att jag har en massa bra spel på min mobil.

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.