I fas med tiden…….

I dag hör jag bilar som kör förbi. Jag är åter igen där jag trivs bäst. Vilket är i husvagnen. Ska snart ge mig iväg till Bäckefors för att sedan igen återvända hit. Över sjön ligger ännu dimman och förtälts-fönsterna är fulla med Augustifukt. Den sorg som jag brukar känna i augusti är inte här. Jag tror det handlar om att jag denna sommar tagit hand om att fånga upp sommaren. Var här i nuet njutit badat solat. Varit här i husvagnen varit i tiden. Detta år har jag liksom inte blivit överraskad av att Blåbär är klara, viagra sale att backen varit full med liljekonvaljer och skogen med alla kantareller. Jag har liksom varit i fas med årstiden på ett helt annat sätt än några av de senaste somrarna.

Kaffet i koppen börjar ta slut, ännu fler bilar brummar förbi. Klockan börjar närma sig att jag ska åka bil ska hinna med lite frukost innan. Kaffe lite macka och yoghurt i förtältet, nej det är inte att förakta utan helt underbart…..

 

Lev idag just nu så smakar kaffet helt underbart……

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.