MIDDAGSTANKAR

En stund i tiden nu, tadalafil smattrar på husvagnstaket, från tvn låter det vrål hemsk musik, vid tv ligger lillkillen spelar spelet som gör musiken och vrålen. Tillsammans med mina tangenttryck låter det hemtrevligt känner jag. Jag och lillkillen älskar husvagnslivet där vi riktigt är förpassade till att bara göra saker vi vill, och att allt är som det ska vara. Struktur är ordet och här betyder det att allt har sin plats, allt och alla gör det som förväntas av dom. Dom är just nu vi två. Här kan jag sitta och skriva, virka rita göra sådant som är kul och ligger inom mina intressen. Fin utsikt och bara några meter ner till bryggan. Denna sommar har jag verkligen tagit hand om sommarmånaderna. Varit ut badat, njutit av vår husvagn och detta husvagnsliv. Till nästa år har jag kollat in husvagnsplatsen mitt emot som har dansgolv lite närmare till servicehuset. Men det är inte speciellt mycket längre än nu.
Lev idag just nu ska jag laga lite mat till oss 🙂

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.