FOKUS, IMPULSIVT SAMT MOTIVATIONSFLYTT

Har idag försökt mig på att illustrera Motivation och Fokusering när den är som sämst. 

Det har jag gjort i en tavla där jag vill visa på hur det kan vara när man är ofokuserad eller ha fokus  små korta stunder.   När impulserna avbryter varandra och byts ut till helt andra saker. 

Tänk er  någon som sitter på möte eller i skolan, patient   som då är tvungen att hålla koncentrationen.  Färgerna som är skarpa, cheap är där för att visa på stressen som bor i oförmågan att vara i fokus.  Tavlans röriga rörigheten, speglar att hit och dit tankar som ibland är i mera ilfarter. Även var känslan i målandet att inget blir,  blir klart, liksom något utan bara konstighetsformer. 

Inte är det ett konstverk,  utan ett försök att få fram rörighet.

Att betraktaren ska känna att det är  svårt att fokusera då man tittar på bilden.  Vet inte om det upplevs av andra men för mig blev det rörigt och ofokuserat.   Bilden tänker jag använda mig av i en av föreläsningarna jag kommer att  ha i höst. 

Då i sammanhang av att varför blev det som det blev och inte blev som det skulle……….

fokus

Hur blir bilden för dig när du tittar, känns det rörigt eller vad känner du?

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
%d bloggare gillar detta: