Wendelsbergs Folkhögskola

Japp där är vi nu. Det är (H)järnkoll eller vi har (H)järnkoll. Det ena utesluter ju inte det andra.  Hela dagen har vart full med intressanta grupparbeten och så mycket klokhet som jag fått nu borde vara förbjudet att få. Lika full med tankar och kraft som jag är nu lika trött är jag. det surras och surras men det är ett härligt surr. Idag ska jag skämma bort mig och gå och lägga mig tidigt.  Fast när jag tittar på klockan nu ser jag att jag får skynda mig om jag ska skämma bort mig för klockan blev än del ändå. 🙂

(H)järnkoll va det ja! (H)Järnkoll:)

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

2 kommentarer

 1. Go´morron Carina!
  Igår regnade det här hela dagen och den var trög. Tror jag fattade ett rätt beslut att acceptera, att jag är 76 år gammal.
  Och pigg i huvudet idag, så fort jag vaknade! Det är nåd. Väntar på att ha blogga 4.49.
  Ha det bra!
  Kram
  från
  Gunnel

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.