En morgon i energi.

Så där ja, health nu har jag haft lite morgondamp. Trotts att jag somnade vid två halv tre i natt så vaknade jag redan  7 i morse. Då smög jag mig upp och tittade på Dr phil.  Efter de två programmen smög jag ner till sovrummet igen tog på mig kläder och tog hunden med till skogen.  Det är helt underbart att gå i skogen på morgonen, lite spännande för ibland kommer skogens invånare inom synhåll.  Tyvärr inte idag. Mera än spår av något som bökat i skogen. Stora gropar som om något djur letat efter något under jorden.

När jag kom hem igen, så fick mina dammsugare göra sitt. Jag har ju två sådana där självgående dammsugare en för övervåningen, vid namn Överman, en i källarvåningen och en vanlig. Jag vill lova att familjen vaknade. Maken kapitulerade när den tredje dammsugaren sattes igång gick han upp.

Jag var inte hemma igår, redan vid 6.40 åkte jag satt jag i bilen för att åka till gbg. Klockan två hade jag bestämt ett möte här hemma igen så det blev en hektisk dag som tog slut runt 18. 00.

Jag har fått ett uppdrag som jag känner är ett viktigt uppdrag. Jag har fått förmånen att få hjälpa en familj som kommer från en helt annan kultur.  

Jag tänker att jag ska visa på att vi är ett vänlig land, där vi tar hand om varandra.

Redan nästa vecka ska vi träffas igen. Och jag längtar till att få ta mig an uppdraget.  Känner redan hur jag brinner för att ta mig an uppgiften.

Jag tänker att det är viktigt uppdrag, jag känner att det här är min chans att få bidra till ett vänligare klimat än det som visas i media.

Nepp, nu ska jag göra mig i ordning för snart ska vi hämta vår lilla prinsessa som fyllde två år igår. Vi ska ta oss till leksaksaffären för att inhandla present.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: