Kategorier
Malix

Fasta….

och julen varar enda fram till fastan. Nej inte alls, sale men just det här med att fasta funkar fint när det handlar om varannandags fasta. Ingen konst att vara utan mat ett dygn och sedan ha fritt matintag dagen efter.  Tror till och med det gör susen, stuff för oj oj vad det händer saker i kroppen. Nu är allt inte bra saker men jag tror det handlar om att kroppen gör en omkörning och då måste vissa saker ske…..

Exem får jag från och till,  just nu är det till, de har blommat upp. Men inte i så stor omfattning som det brukar vara. Huvudvärk? Jo första dagen jag gjorde fastedag blev det en vidrig huvudvärk.  Detta för att jag trodde att jag var tvungen att utesluta kaffet vilket jag var utan.  De andra dagarnas fasta har varit utan huvudvärk. Jag fastar ju en dag och äter en, det är ingen konst inte ens svårt. Jag har ju även bytt ut morgonrutiner, ett glas med nypressad grönsakssafter.

Även faste dagarna dricker jag min råsaft. När jag dricker min saft känner jag riktigt hur vitaminerna åker runt i kroppen. Får sådan energi, kanske är det min tro på dryckerna som gör underverken, men tro kan ju som sagt försätta berg.

Jag tänker förhindra de åldersrelaterade sjukdomar som finns och då är det enligt nya rön just fasta som är det som hjälper till att undvika vissa åkommor.

Kaffe har jag just fått lära mig är bra till och med så min kopp på morgonen kommer jag inte överge.

Ibland kan det till och med bli två men där går min gräns.

2013-02-17 14.27.31Lev idag, Just nu så ska jag göra annat

 

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.