Att förbereda eller inte förbereda det är dilemma det i alla fall för mig.

Idag har jag hamnat i Mina mindre bra tillgångar så det nästan gör ont. Egentligen gör det ont men, here ailment jag är för rädd för att riktigt känna efter så jag slog det ifrån mig. Hittade till ursäkter att jag kanske kan det så det är nog inte så mycket att förbereda, stomach eller jag låter det vara. Jag har fått stopp i kroppen och i mina tankar. På torsdag är det dagen jag ska till Ågrenska och jag borde haft mera framförhållning än jag har nu.  Nästan som när jag skulle prata inför en grupp första gången.

Då den där första gången jag skulle prata in för en större grupp människor så hade jag fått klart för mig att jag skulle förbereda mig för att göra just det.  Då första gången kan jag lite förlåta mig själv för att jag inte gjorde. Då hade jag inte koll. Då visste jag inte hur man gjorde. Ändå Gick fram till den platsen jag skulle stå och berättade för åhörarna som var väldigt många, healing berättade att jag hade suttit en hel månad i att prova på det här med att förbereda mig. Jag berättade att jag inte hade en aning om vad det var jag skulle förbereda och att jag inte riktigt visste vad jag hade gett min in på.  jag hade med mig en tyg påse där mitt bok manus låg, berättade att jag skrivit en bok men att den inte ännu blivit tryckt utan låg på förlaget.

Jag föredrar att kalla mig Impulsiv är titeln för min bok.

Idag har jag varit med om att förbereda massvis med gånger. Men det var ett tag sedan jag var ute och pratade, känner att jag skulle vilja göra om och göra mera utifrån det som är nu denna gången.

Dessutom har jag lite mera erfarenhet som jag vill dela med mig av men jag vet just nu inte hur jag ska få fram det. Förut i förmiddags när jag satt nere vid min dator och försökte hitta lite bilder mm så försökte jag diskutera med min make och bad om klokheter från honom. Men det var med lögn att få till det. För han var inne i sina saker och jag kände att jag inte fick den respons som jag ville ha.

Under två timmars tid satt jag där och gjorde saker bara för att jag skulle göra, men redan när jag gjorde så var det som att jag visste att det var inget att ha. Det blev fel. Jag kom inte i gång och jag fick inget flyt i mina tankar. Så jag gav upp och sa till mig själv. Vad är det att förbereda? Jag kanske kan det, varför ska jag göra så, Nej men jag kan inte och nej jag är så dålig….. Det var då jag kom på mig att nej nej nu är jag fel ute. Nu tänkar jag fel tankar och nu är fel tid. Måste byta ut tankarna och få nya spår i tankarna jag måste sluta att tänka dumt om det det som är viktigt. Dvs mig själv, jag gör inte ett bra jobb om jag slår ner på mig själv och berättar för mig själv att jag är dålig.

Jag stängde av programmet jag jobbade i. Då min make sa de magiska orden. Men hallå det är ju det här som är problemet. Det är ju nu du är i dina Mindre bra ADHD saker. Mina mindre bra saker är att jag faktiskt är urusel på att förbereda mig. Kanske har maken helt rätt här…. För jag har ännu inte kommit över tröskeln så att jag känner att jag är klar. Tänker vila huvudet idag får ta det imorgon. Då ska jag sätta igång med en gång på morgonen. Då ska jag få ihop det jag tänker ha som underlag på torsdag. Om det inte funkar ja, då är det som det är och det får gå bra ändå….

Lev idag just nu sitter jag med fötterna på bordet med tvn på idag blir det tydligen musik för det är det som är nu på 2 an, inte min kopp av te av musik men det var faktiskt bra så nu ska jag sluta mina ord för denna gång. Ha en bra kväll

Vi kanske ses på Torsdag i alla fall om du ska till Ågrenska för då är jag där i alla fall men eller utan förberedelser. Men fast det är inte sant för när torsdagen är där så är jag förberedd.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: