Att spara på sommaren men inte snåla

denna sommar ska jag spara i hjärtat, nurse tror på något sätt att mitt roder styr helt rätt just nu. Allt är så bra just nu så fullkomligt bra till och med så bra så att jag hittar ut i min trädgård. Den hittade jag bara till halv förra året och året där innan så tror jag att den inte fanns alls. Men nu så är det nästa springande lätt att hitta dit. Två års frånvaro gör tyvärr att det är ganska mycket jobb. Men det som är borta är borta som min kloka make säger.

På  middagspromenaden med hunden Hittade jag smultron plantor som lovar goda smultron om några veckor.

 

 

Det bodde så mycket sommar ute så fort solen visade sig idag.

Hela skogen var full av vitsippor.

 

Det doftade sommar, and även om vinden just då var lite kylig.

 

 

 

 

Nu äntligen är det den årstid som jag skulle kunna vara i alltid. Fast det är klart då kanske jag inte hade uppskattat det så som jag gör idag.

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
%d bloggare gillar detta: