Arla mjukglass mycket pengar lite smak. 🙁

Då har vi provat på dn omtalade glassen. Under väntan innan var det nästa lika spännande som när man ska öppna paket på Julafton. Kanske var det för många förväntningar i mig. Mjukglass ska vara mjuk men med fast konstisens.

Arla glassen, cialis smakade gott redan då jag vispade den självklart var jag ju tvungen att smaka innan infrysnings processen. Förväntningarna innan glass stunden hade byggts upp, help riktigt glass sugen var jag när jag vaknade efter middagsluren. Kanske är det förväntningarna som förstörde själva glassnöjet.

Makens första kommentar blev: naeae smakar mera som glass som har stått framme en stund för länge. 

Sonen sa att den smakade bättre innan den stått i frysen.

Själv tycker jag den var ganska så smaklös. Kanske stod den inne en timma för länge i frysen för den var inte någon mjukglass, story utan mera som vilken paket glass som helst.  

Det var absolut inte fel på min sugenhet på glass för det var jag, har ju gått och väntat på att kunna äta den sen vi ställde den i frysen.  Vaniljen, och chokladsmaken som vi hade var en besvikelse.  Smaklösheten gjorde att det mera bara kändes som kallfryst vispad grädde.  Jag kunde bara ana smakerna.  Lämnade inga smaksensationer att minnas.

Arla mjukglass var glass till ett dyrt pris

med lite smak.

Mycket pengar för lite smak.

Det är definitivt lika bra att köpa vilken paket glass som helst som att gå och köpa Arla mjukglass. Antagligen får du mera glass i en glasslåda om du köper färdig i affären.

Vill du ha Mjukglass, låt den stå framme en liten stund. Men är du sugen på riktig mjukglass så köp den i en glassbutik där dom har mjukglass maskinen. För arla glassen den var en besvikelse.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Arla mjukglass mycket pengar lite smak. :(”

 1. Profilbild för anonym

  Jag provade jordgubb idag och jag håller helt klart med dig, den var smaklös! Jag är besviken…

 2. Profilbild för Simon
  Simon

  Jag provade vaniljsmak idag. Det var inte jag som köpte den, så priset har jag ingen kommentar till men själva smaken var som mjukglass. Tyvärr var smaken alldeles för ”gräddig” och gjorde mig nästan illamående efter några skedar.

  Precis som din son, tyckte jag också att smaken var bättre innan det stått i frysen, alltså direkt från paketet.

 3. Profilbild för Eva
  Eva

  Riktigt besviken på Arlas mjukglass jordgubb. Var är jordgubbssmaken? Tyvärr är smaken mer syntetisk än det mesta av glassar man hittar i glassdisken. Känns som en blandning mellan glass och marängsmet. Väldigt dyrt för en trist upplevelse 🙁

 4. Profilbild för Alicia
  Alicia

  Ja köpte chokladsmak. Vispade ihop den och ställde den i frysen några timmar, vet inte exakt antal. När jag tog ut den senare på kvällen och skulle smaka med förväntan var den stenhård. Mycket besviken, vet inte om jag gjorde fel. Ingen mjukglass blev det iaf!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d