Fem veckor är flera än fyra även i semester nedräkningar ;(

Blev jag besviken eller blev jag besviken?  Jo det blev jag har under veckan som varit gått och lagt hopp till just idag. Dagen då jag skulle få gå till sjukgymnasten och få hjälp. Men under tiden jag hade möte så ringde dom och avbokade min tid. Så det får bli att gå med värk en stund till. Tror i och för sig inte att värken skulle försvinna bara för att jag kom till sjukgymnast, order men kanske kunde hon förklara för mig vad det är.  Det får bli utan förklaring ett tag till tyvärr.

Idag har vi haft möte på jobbet. Omstruktureringar i vårt schema gör att vi nu varje vecka kommer att ha möte. Det är något som jag saknat i vår arbetsgrupp för som det varit innan så har vi haft varannan vecka och det har varit på tok för lite.  När man som jag jobbar med människor så behövs det möten där vi kan diskutera förhållningssätt, ailment tankar framåt och inte minst prata av sig det som varit under arbetet dela tankar, få andra synsätt och andra förklaringar än dom man själv har om situationer.  Vi arbetar helt ensamma i vår grupp och då är det viktigt att träffa kolleger ofta. Det finns gånger som jag känner mig väldigt ensam på jobbet så möte varje vecka är välkommet. Även om det betyder att jag ibland förlorar en ledighetsdag.

Idag såg jag att en fd kollega hade börjat sin nedräkning till semester två pass hade hon kvar. Det gjorde att jag gick in i vårt system och kollade hur många pass jag hade kvar till min semester men jag slutade tvärt när jag kommit upp till 8 pass. Började om och valde att räkna veckor istället.  Fem veckor innan jag klampar in i ledigheten. Just nu känns det extra långt för jag har så vidrigt ont i min höft. Kanske är det vila som gäller och då hade semester suttit fint.  Fast jag har ju något att se framemot nu när semestern inte är från om fem veckor.

Lev idag just nu.

Idag just nu är det lathetstid, faste dag idag så nu går kraften till att bara vara ……..

En liten blomma kanske piggar upp mitt humör 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Fem veckor är flera än fyra även i semester nedräkningar ;(”

  1. Profilbild för Anne-Marie

    Tänk som så att du har 5 veckors semester. Det har inte många i USA. Jag har nästan glömt bort hur det är att ha så lång ledighet.
    Hoppas att du får veta vad det är som gör så ont i höften. Har du provat magneter?

    1. Profilbild för malixse

      Magneter det där lät riktigt spännande hmm min syster har ju sådana dära nikken madrasser hm ska nog fråga henne om jag skulle kunna prova 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: