Husvagnstid just nu.

Nu är livet så där fantastiskt som det bara kan bli, pharm vi är iordningställda även om husvagnen redan var uppställd.  Så har vi packat upp packat in och nu sitter vi idet fläktande förtältet. Nu går det inte att koppla av mera än så här. Nu  efter två dagars ledighet, salve och ett samtal med min chef, look samt kollega så ska jag sluta tänka på jobbet. Sluta tänka på jobbet, är lite svårt för mig i bland och nu har jag kommit in i en ond cirkel där det snurrar rätt fort. Men en efter en tanke låter jag fåglarna på telefonstolpen ta ifrån mig, vissa hänger jag upp på sträcket för att tänka på sedan.

Nu är jag i husvagnen och nu kan jag äntligen släppa alla tankar som snurrar.  Jag tar dom när jag jobbar igen.  Det gör jag inte från Söndag så tjolahoppla nu är det äntligen Midsommar och husvagn.  Det var tre veckor sedan vi var här, så nu var det verkligen på tiden.

Imorgon kommer småbarnen hit, deras mamma kör hit dom. Då ska vi fira midsommar tyvärr så har jag ont i höften så små grodor får stå för andra än mig. Midsommar för mig är jordgubbar riktiga svenska jordgubbar med ovispad grädde och  lite socker på. Resten av midsommar grejset kan andra få äta, bara jag får mina massvis med jordgubbar tills jag är mätt då har jag firat midsommar på riktigt.  fast det är klart  det får nog bli en och annan sillbit imorgon med bara för att ……

Lev idag just nu


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Husvagnstid just nu.”

  1. Profilbild för Lena Kleist

    Matjessill!!! Det är min Midsommar. Ha det skönt!

  2. Profilbild för malixse

    jo då det får allt bli en sillbit med men viktigaste är allt jordgubbarna för mig. Du får oxå ha en skön midsommar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: