Vardagsrutiner.


Idag är ett av mina arbetspass gjort, doctor idag tog jag även tag i fastedagarna igen.  Har gjort ett uppehåll under semestern kanske var det dumt men, nu är jag på gång igen. Imorgon kommer min råkostcentrifug ställas på plats igen.  Så idag handlades det morötter, Ingefära och lite andra grönsaker och frukter. Jag tänker ladda kroppen full med vitaminer igen. Ett uppehåll på en månad och  jag har de senaste två veckorna känt att jag saknat mina morgondrinkar.  Nu har vardagen så som jag vill ha den återvänt igen även om det ännu är första dagen i det vardagliga livet.

Jag gillar ju vardagligt och rutiner då mår jag som bäst. Får jag där till in lite nyttigheter så som morgondrinkarna och de två fastedagarna. Känner jag att jag på riktigt laddar upp in för  den mörkare tiden.  Vitaminer, rutiner och tid för att ta hand om mig själv så kan det inte bli fel.  Nu ska värmeljusen fram och nu är hösten välkommen hem till mig. Nu är jag på något sätt faktiskt redo, för att plocka fram värmefilten och mysa med te och massvis med levande ljus.

Men först vill jag hinna med att hitta alla svamparna 🙂

 

Ops imorgon är det redan fredagskänslan på gång igen. Eller i alla fall sista passet känslan igen.  Tror jag faktiskt har ett av de där riktigt bra jobben :)………

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.