Människor med glöd i sånna gillar jag


Det blev inte som de ville, generic vet inte om Idol ens finns idag. Men i alla fall så hittade jag en aftonblad sida med idol vinnare vad de gör idag och vad de gjorde då.  Tydligen har det inte gått så bra för vissa av dom. Någon bodde i husvagn och hade studieskulder. Saknade de gnistan?  Just det kan jag inte svara på sånt vet inte jag.  För jag har inte haft koll på just dessa människor.  Egentligen är det nog så att jag inte har koll på människor i det stora hela. Jag har liksom fullt upp med att ha koll på mig själv.

Men just det där med gnistan, sale Gnistan det som gör att människor brinner, health det som gör att vissa människor glimmar när de gör det som det brinner för. Jag älskar sådana människor som gör saker med hjärtat.  De som när de är i sin begåvning glimmar  de gör saker bara för de kan på ett positivt sätt.  Jag önskar att alla människor skulle få vara i sina begåvningar få vara i stunder där de glimmar och brinner för.  Tänk va världen skulle bli vacker om flera hade fått vara i just sådana stunder.   Glimmande brinnande människor för mig är Jamie Oliver när han lagar mat vilken inspiration han sprider, jag formligen älskar att se honom i action.  Det finns en Dansk kille som är bonde och gör härliga tv program när jag tittar på dessa program så förundras jag över hans ögon när han pratar om sitt jordbruk. Jag blir så fascinerad av människor som brinner. Som gör sånt de tror på. Som har glöd.

Idag just nu ska jag ta på mig kläder idag är det Artros  skola på eftermiddagen.  Ska bli spännande.  För mig känns det viktigt att få så mycket kunskap det bara går om min sjukdom. Det gör att jag kan förändra det jag behöver förändra.  Sista läkarbesöket blev jag rekommenderad att skriva dagbok om artrosen, för att kartlägga när det gör ont och när det gör mindre ont. Tror jag är en duktig artrosare för ont vill jag inte ha och skriver gör jag och det bara för jag kan.

Ha en underbar höst dag luften är helt underbar just den här tiden 🙂


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: