Dagen idag ska avnjutas i Semlans tecken.

att det nya året skulle börja så, sickness var ju lite dumt. Men tänker att det kan ju bara bli bättre. Det måste det bli och lär bli.  Nytt år ja, redan sju dagar in på det här nyfödda året vad kommer att gömma sig i dagarna. Vilka storheter kommer att finnas?

För mig blir det spännande att tänka sådana tankar. Idag är det min födelsedag och den tänker jag fira på bästaste sättet. På det bästaste sättet är för mig att äta semla. I går annonserade vår ICA supermarket att de hade börjat med dessa underverk igen.  Men innan den 7 Januari får jag minsann inte äta dom. De ska avnjutas på födelsedagen och de ska avnjutas med alla sinnen ögat ska få sitt och alla dofter och smaker ska tas in.

Semlan är ju lite speciell och godast är den när man gör den själv. Men idag fuskar vi lite för har inte riktigt orken att göra måste samla krafterna åt att bli frisk igen.

Bilden hittade jag på nätet

Ha en fin dag full med spännande mjukheter.

Lev idag just nu, då är det enkelt att påverka framtiden 🙂

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

3 kommentarer

  1. Grattis på födelsedagen min tjej. Ringde dig förrut men skulle återkomma svarade du.:) Hoppas din födelsedag har varit precis så glad och trevlig som du önskade dig. <3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.