Ibland behöver rätt fråga frågas

tänka sig vad man lär av sina barn.  Tänka sig att den lille parvel som valde att ha mig som mamma, discount då jag fick förmånen att bli mamma. Ger mig sådan energi, generic kraft och klokhet.  Min son han är verkligen fantastisk. Så tycker nog alla mammor, och jag gör det verkligen i massor.  Igår hade vi ett samtal jag och sonen, ett samtal där han fick mig att känna mig inspirerad, fick mig att känna motivationen till att verkligen göra det.

Idag har jag suttit här vid mitt skrivbord,  verkligen gjort det han sa.  Han gav mig verktyget och han gav mig en känsla av att tro på, se framåt och verkligen ta tag i det som jag så länge behövt ta tag i.

Har under våren fått många frågor från en vän, om när jag verkligen ska göra det, som nu är tanken. Hon  bad mig endast för en vecka sedan om svar på frågor, om hur jag tänker framåt, hur jag tänker det ska gå vidare.

Av hennes frågor bubblade det upp tankar hos mig, som  på något sätt behövde svar.  Jag blev rädd för hennes frågor till en början med, rädd för frågorna om de svar jag hade, vilket var svar som jag inte visste.

Men nu så här i efterhand är det  frågor som jag faktiskt vill ge svar på. På riktigtvis ge svar på. Så nu  just i denna stund, tänker jag faktiskt ta det där steget framåt och verkligen göra det där lilla extra, som kan göra skillnaden. Det där lilla klivet som gör att jag går en ny påbörjad väg, ännu inte mera än en stig men  det ska bli en sådan där stig som blir för evigt stig.

Min väns frågor banade vägen framtill att  min sons klokheter igår, födde inspiration och motivation idag.  Så nu,  Äntligen gör jag det, om än i små, små steg så ska det framåt här.

Tänk om ett år, då kommer jag se de här små, små stegen  att de har blivit ett par jätte kliv. Nu är det målet jag ska till, men det ska delas upp i små delmål.  Ett är redan klart idag. Det första steget är alltså på väg att bli klart, som delmål.  Du underbara son tacksamhet över att få förmånen att ha dig nära mig, du gör underverk. Du är fantastisk.

Och du min nyvunna vän, tack för alla dina frågor som lockat fram till det, jag känner idag. Vilket  är Tacksamhet,  tacksamhet över att få vara din vän.

Lev idag just nu, igår banade jag väg för idag, som ger nya möjligheter imorgon, men nu ska det levas, lev idag, just nu.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Ibland behöver rätt fråga frågas”

  1. Profilbild för Med Lenas egna ord

    Blir så väldigt nyfiken på vad ”DET” är? Ny bok, kanske?

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d