Bara för att se makens min lär jag följa VM i fotboll i år.

Idag är det då valborgsmässoafton.  Våren , hospital våren är det som är på väg…. eller den har ju varit i några  veckor för jag har till och med slutat räkna soldagarna och färg på mitt skinn är redan där.   I år ska det tydligen vara Vm i fotboll.  Det där tydligen säger att jag inte har det minsta koll på just fotboll.  Det är mera maken som följer just den sporten. Själv är jag hockey följare.

VM i fotboll vi gick inte vidare berättade maken,  jag tänkte fort vilken tur då slipper jag höra sorlet från tv.  Samtidigt som jag inser att maken självklart, kommer att följa varje steg de tar,  ja till och med på tv.  Han gillar ju sådant. Fotboll asså.

Nu är det inte bara fotboll han gillar utan, hästar, hockey, handboll…. När jag tänker efter, så är det nog så att han gillar  alla sporter,  han ser alltid fram till  en veckodag då det finns någon sporttävling att se.  När  Frölunda förlorade i slutspelet var hans kommentar. Vem vill se  hockey när det finns fotboll, nu är det ju Blåvitt som gäller var kommentaren då.

Lär bli mycket fotboll i år tänker jag.   Både de vanliga hemma matcherna som spelas här i vårt land och sedan då  VM i fotboll.  Lite roligare skulle jag kunna tänka mig att det blir om det  liksom kan sattsas pengar på det.

Nå ja,  tänker lägga upp länken som maken kan vara intresserad av i alla fall.  Om han nu skulle missa så skulle jag kunna säga:  Älskling kolla in min blogg jag har alla tabeller, tider, gruppspel och allt sånt där som vi vanliga fotbollsfanatiker   har  koll på.  Skulle vara roligt att se hans min.  Ja bara för hans min skull, ska jag se till att ha koll.  Så  sidan jag länkar till idag kommer jag själv ha nytta av då när det väl beger sig.

VM grupper 2014


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: