Att se det som är bra är aldrig fel


Det är alltid roligt när man får nya infallsvinklar och får nya vänner  även om det bara är på FB.  Nu kanske inte ens man kan skriva bara på FB, stomach för oj vad just FB har gett mig. Det är ju så många nya saker jag får del av på just FB. Igår blev det en vän förfrågan som var mera än intressant kände jag.  Till på köpet bloggar tjejen, prostate där fanns mycket att läsa. Tydligen så finns det en fortsättning att läsa här om henne.  Just jag får ju läsa lite i taget om jag ska har någon utdelning av det jag läser så jag har bara läst på den ena bloggen.

Erica som hon heter möter utmaningar som jag inte ens kommer i närheten av. Ändå hittade jag  saker som vi var lika i.  Det första ja la märke till var Mia Törnblom.  som ni redan  vet har det blivit många Jag är bra böcker hos mig.  Något som ni inte vet är att varje gång jag går in i en affär, sovaldi sale så letar jag på hyllorna efter  Vackra skrivböcker som sedan kan fyllas med bra ord från mig. Erica föreläser tydligen om hur det är att leva med ryggmärgsbråck, möta utmaningar och ändå ha en positiv livssyn.

Just det där med livssynen och det positiva är något som är viktigt för mig.  Men just det är ju viktigt, att hitta till det som är bra och faktiskt funkar. Gör man sedan mera av det som är bra så är det nästan som om man kan möta vilken motgång som helst.  Jag gillar när glaset är halvfullt det halvtomma ser jag inte ens.

Ha en fin dag.

Lev idag just nu, igår finns inte längre och morgondagen är ännu inte här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: