Inför höststarten har jag laddat upp med bra saker.

Idag är det då dagen med första riktiga jobbpasset. Ångesten som fanns innan då semestern va slut har pipit iväg och det ska bli  spännande att gå till jobbet. Innan jobbet ska jag handla.  Har ju liksom inget kvar på min hylla i kylskåpet och gå till jobbet utan lite  gott bröd och lite annat smått och gott är inte min grej.  Jag brukar ju mysa till det på mitt jobb när tiden finns för just det.  Just den vanan hade jag allt tänkt mig ha även i höst.

Hösten ja har den kommit hit ännu eller är vi fortfarande i sommaren?  Jag har nog börjat inse att sommar lär det inte vara länge till, ask men om jag accepterat det är en helt annan sak.  Den lär ju komma även om jag inte vill.

Har börjat en ny vana som ska tränas in och bli som träningen blivit. Meditation ska till varje dag, see provade på det redan igår och Jag tror jag hittat ett sätt till att må bra på.  Igår beställde jag lite böcker som ska läsas i höst.  Har ganska bra med föreläsningar i höst och nu kör vi.

Ha en fin dag

lev idag och just nu Igår finns inte och morgondagen skapar vi genom spåren idag.

 

 

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.