Varför inte prova det är ju bara spännande att göra första gången saker.

Nu tänkte jag göra lite reklam, ampoule För ganska så många år sedan var jag med på en filminspelning.  I flera timmar gick jag fram och tillbaka i en park i Uddevalla. Även om det gjorde ganska ont i fötterna och det tog lång tid så var det riktigt kul att vara med. Att få se hur alla människor verkligen jobbade när det skulle filmas. Spännande så det förslår.  Blev just godkänd att få lägga upp en annons om att vara statist.  Tanken för mig blev då, Det finns så många människor så många människor som inte lyckats hitta rätt i livet med jobb.  Just det här kan vara en möjlighet att prova på något som man kanske tycker är spännande och kul.

Prova vet jag, det finns ju dom som lever på att göra film och varför skulle inte det vara ett jobb för dig?  Även om det kanske inte blir ett jobb, så kan det vara något nytt något kul att fått vara med om i alla fall.  Annonsen ligger högst upp på sidan till höger 🙂

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.