Vi har tänkt måla om vårt hus under försommaren.

Att måla om sitt hus, prescription jo jag minns allt när vi gjorde det förra gången. Hujeda mig vilket jobb det va…. och har jag lärt mig av mina misstag?  Jo då det har jag. Idag vet jag att det är dumt att måla när det regnar, pharmacy det är dumt att slipa med maskin om jag precis har måla och slipdammet råkar flyga in i det nymålade. Det va sånt som jag liksom gjorde då. Den där sista gången när vi målade om vårt hus.  Nu finns det säkerligen nya misstag att göra för mig denna gången nu när vi går i nymålar tankarna.

Denna gången ska vi vara modigt modiga och måla om vårt hus i en helt annan färg. I år tänker vi inte ta den där vanliga Herrgårds gula färgen. Utan vi tänker nytt och vi tänker blått.  En mörkt blå färg med vita knutar är tanken.  Nu ville kanske maken måla det  med blåvitts färger men där gick min gräns. Där blev det stopp. Jag kan tänka mig att blått jo men visst, men, en mörkare blå färg är det som jag vill ha.

Känner lite att vi behöver något nytt och även om huset nu inte är nytt så varför inte en ny färg på det.  Nu kan man ju inte i alla fall inte jag springa och köpa nya hus så fort jag vill ha nytt, så det får räcka med färger tänker jag.  Lär bli en sommar i målar tag här hemma, eller i alla fall en målar vår.  Inspirationen får jag redan nu för jag hittade en webbaserad sida där man faktiskt kan köpa allt om man ska måla om.  Nu gäller det bara att bestämma sig för och  liksom planera in  vad som ska köpas och hur mycket.  Det är ju inte bara färg som behövs utan penslar och allt sånt där annat  som är liksom tillbehören till att just måla. Grutes.se here we come 🙂  Vårt gula hus ska bli blått. Blått är flott säger man va?

Lev idag just nu, igår finns inte längre och morgondagen ja då är det just nu i framtiden.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: