borde jobba när folk jobbar inom kommunen

Just nu sitter jag på jobbet dricker mitt jobb kaffe.  Solen lyser upp hela himlen och lika mycket sol som utsidan visar lika mycket sol har jag på insidan. Känner jag.  Livet blir så mycket enklare när solen lyser för mig.  Idag är det några timmars jobb sedan går jag hem till maken och sonen.  Fyra lediga dagar och dagarna är mina förutom små små möten som ska till.

Datorn fungerar igen här på jobbet men jag jag provade mitt lösenord för dokumentationen lite för många gånger i går så jag blev utelåst.  Ringde systemadministratören innan fyra men det hjälpte inte för hon hade gått hem för dagen.  Tokigt att de är någon som bara jobbar dagtid, sale när det finns så mycket kvällsjobb inom kommunen. Det borde vara någon eller några som jobbade alltid. Att det fanns flera inom en kommun som kunde utföra just sådana sysslor tänker jag.

Men så är inte fallet i denna kommun, mind här har den en som jobbar dagtid, och antagligen går hem tidigt på fredagar.  Därför sitter jag nu här och  inte kan dokumentera allt jag borde skriva in  är ju flera veckor utan dator så det blir mycket att dokumentera  in innan torsdag.  Lär få gå in lite extra för att lösa det.

Nej ha en fin dag och nu börjar timmar av jobb. Ta hand om din dag.

Lev just nu idag i denna stund så blir det många nu under dagen, Igår finns inte längre kvar och morgondagen den är där borta.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: