Mums mums Måns twitter och @figge_22

Ja då vann vi igen då. Nu brukar jag inte vara en av dom som sitter klistrade i soffan under spektakelfestivalen nej faktiskt inte. Men maken se ni han är en sådan där traditionsbunden man. Hela veckan har han pikat mig för att det är tur att jag är ledig på lördagskvällen, sickness så jag kan se melodifestivalen med honom.   När stråkarna började spelas på tvn öppnade jag mitt twitterkonto.  Jo då världens roligaste kille han va på, online satt bänkad och laddade upp för festivalen.

Världens roligaste kille som även är en av det bättre Hockeykillarna i Frölunda indianerna.   Han  heter Robin Figren, site på twitter heter han @figge_22.  Det va hans uppdateringar jag såg, när han är i farten så kan man inte låta bli att skratta. Så den där festivalen den blev roligt rolig.  Följde mera hans uppdateringar än själva tävlingen.  Den här @figge_22 han kan nog få den suraste tråkigaste människan att skratta.  Har humor som få har och bjuder på sig själv allt som oftast. Att han sedan spelar i det bästa hockey laget gör ju inte heller ont. Men det där med Stockholm det  glömmer vi, i alla fall jag.  Jag ser honom som gbgare för humorn saknas inte.  Inte kan en stockholmare vara så rolig? Nåja  han är nog undantaget från regeln 🙂

I alla fall så vart det mera roligt att kolla in festivalen när jag kollade hans twittrande. Hans kommentarer  gav liv åt alla de där mindre bra  melodierna.  Och mums-mums Måns vann, det  firade Figge på sitt sätt.

Måns va verkligen bra, låten har ett budskap som har blivit stort i mig.  Då vann vi igen då,  en seger denna våren i alla fall nu när Frölunda åkte ut ur slutspelet och  våra  Tre Kronor inte nådde enda fram så blev det i alla fall en mums-mums seger.

Grattis Måns!

Nu  är det bara att vi även väntar in Blåvitt som tar hem Allsvenskan till hösten i alla fall om maken får bestämma. Och just sånt får han bestämma för mig. 🙂

Lev idag just nu och skulle humöret inte vara på topp så twittra på Figge så ler hela du. Igår finns inte längre och morgondagen är i framtiden och inte här ännu.

Ha en fin fin dag.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: