Då det är dags för presenter gör jag det enkelt.

Förra veckan var sonen och hans sambo i Grekland. Under hela veckan var jag orolig att något skulle hända.  Allt kan hända när man är i utlandet tänkte jag.  Till och med innan kan det hända, tadalafil Planet kan ramla ner till exempel.  Dumt att gå runt och ha sådana tankar. Nu bor dom här inte längre. Sonen är hemma och mina tankar har lugnat ner sig.  Igår vart sonen och sambon på besök.  Vi pratade taxfree och sonsambon var besviken på att parfymerna inte vart något billigare.   Jag tipsade henne om Parfym.se där har dom de du vill köpa och till ett överkomligt pris.  Sonen som känner sin mamma sa: det är det som är så bra med dig mamma för när hösten kommer och min födelsedag är på ingång, så vet jag att jag kommer ha lukta gott fram till Februari. Då luktar jag Lagerfeld. Jo så är det, det där med presenter är svårt tycker jag men jag har klurat ut det. parfym.se hjälper mig på traven. Där finns det alltid någon doft som passar till barnen när det är födelsedagar.   Ofta är det sånt som de själva inte köper och anser sig ha råd till så det är ett bra sätt att alltid ha en present redo.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.