Jennys smarta pennor är riktigt bra.

Godmorgon, tadalafil denna vackra underbara lördag. Att den är vacker här hemma är för att jag redan nu kan lägga träningen åt sidan för nu sitter jag här med fötterna på bordet och eftersvettas efter träningen. För maken är det mera för att Frölunda möter Djurgården idag. Känner medens jag skrev det där sista att det kanske vart dumt att träna redan nu. Hade vart bättre att svettas till matchen. men det får bli min målarbok då istället 🙂

Igår var jag ute och fikade med mina fd arbetskamrater. Vi gick till Jerba i Uddevalla: Åt lunch och pratade om jobb, prescription Jag och en av mina  kamrater har nyligen bytt jobb. även om vi inte längre jobbar med samma saker så jobbar vi i samma kommun. Hon fortsatte sin bana inom Lss, jag återgick till det jag gjorde innan Lss jobbet.  Nu jobbar jag med ungdomar igen men inte inom Behandlingshem i SIS regi utan mera på HVB hem i kommunalregi. Det var riktigt roligt att sitta och prata om då och nu. Något som vi båda som bytt jobb var överens om var att det verkligen var helbra att byta och göra nytt. Efter lunchen hämtade min dotter mig som även hade med min favorit tjej som bodde här för några år sedan mig vid Jerba för att vi skulle shoppa lite på torp.

unnamed (33)

Jag hade för avsikt att köpa Pennor som Jenny visade mig här hemma under nyårshelgen.  Tusch pennor som man kan sudda med. Då när det begav sig skulle jag just sätta mig och skriva med Bläck i min nya familjekalender och Jenny hon nästan gick ut ur sig själv när hon såg min bläckpenna. Jag rättade snabbt till mitt misstag och bytte till blyerts. Det va då hon plockade fram sina mirakelpennor i olika färger.  Jag blev såld och köpte idén med en gång. Så nu har jag införskaffat fyra egna pennor och påfyllnings tusch när de tar slut.  Inte om de tar slut utan när det tar slut. Nu gäller bara att ha ett ställe till dom som jag minns när de behöver bytas tusch.

Jag har skaffat mig en ny helt bra  vana, jag älskar att köpa kläder. Men jag lika mycket som jag älskar att köpa så hatar jag att slänga kläder.  Men mitt löfte till mig själv och till min garderob är att jag ska skänka bort lika mycket kläder som jag köper.   Det har funkat tre gånger redan och tredje gången gills eller.  Igår köpte jag fyra tröjor var på jag sållade bort fyra och en luvjacka och la till bortskänkes.  Nya strumpor köpte och gamla slängdes.  Jag har lite svårt för det där med strumpor älskar när dom är nya bara efter en tvätt känns strumpor konstiga på mig.  Så det där med gamla strumpor slänger jag gärna.  Värre är det med kläder men jag har lovat mig själv att inte bygga ut med garderober så lika mycket nytt som jag handlar, så ska lika mycket gammalt skänkas bort.  Känns enklare att skänka än att slänga.  Nej nu ska jag in i duschen  träning klart känns bra.

Ha en fin lördag ta hand om dig och det som är du.

Lev idag just nu, Nuet kan vi påverka och problemen har en tendens att ligga där borta i framtiden så i nuet finns  kraften att påverka.

Lev nu just nu, igår löstes upp och blev idag. Morgondagen den är inte ens helt säker att vi får. Så ta hand om din dag och nuet.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: