Min Dotter behöver ert stöd. Kolla in sötaste hunden.

Ja men så får det bli ett inlägg till då da…. Ja  jo skriver gör jag och skriver är det jag gillar allra mest.  Jag tänkte bara ett sånt där lite inlägg och tänker att pusha för min dotters hund.  Hon har  tydligen lagt ut en bild på RoyalsCanins hemsida på sin lilla stora hund. Han är inte så lite stor men är liten till åldern.  Här gosar han med sin husse som inte alls är liten vare sig till ålder eller längd. 14495310_10210382426062785_1829161716320495870_n Dotter är amatörfotograf likt min kära make.

Ibland brukar de gå på fotorundor. Jag får snällt hänga med som någon form av bihang.  Jag har ju liksom inte förstått själva tjusningen med foto. Eller så har jag det men är en helt värdelös fotograf.  Jag gillar ju mera att skriva, decease rita och greja med andra saker.

 

Nu är det så att dottern vill ha flera gillande på fotot som jag skriver länken till här. Dottern skulle bli själaglad för flera gillande så klicka på länken och kolla in den ursöta hunden och upplev dotterns fotokunskaper.

Vad man vinner vet jag inte, tror mera hon kör en intern tävling mellan någon kompis som också har en bild upplagd där.  Jo vissa av oss  tävlar i allt. Jag brukar tävla med min kollega när vi gör mackor på jobbet ibland.  Fast han tävlar inte, men jag brukar se  till att ibland lyckas vara lite snabbare än han.  Jag och maken vi kör tävling när vi byter sängkläder,  oftast vinner han, fast om hans sida av sängen är bäddad…. har vi oftast delade meningar om.

Hon kan den där Mallon som vi kallar henne.  Tack på förhand och lev just nu igår finns inte här och morgondagen ja men den kommer först imorgon.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: