Tankar som stannar kvar av stunder.

Godmorgon säger jag i en härlig känsla av att träningen är gjord för denna gång. Söndagen är min och den ska njutas av så här efter träningen.  Idag är det guldet som gäller för våra svenska kronor.  Igår var min lillebror här med sin familj. vi hade en trevlig eftermiddag på altanen med grillmat och gott vin. Det var riktigt längesedan vi hade en sådan sammanstrålning. Förr var det oftare, men livet har haft sitt med oss alla.  Brodern har ju två små barn, hus och jobb det tar ju på tiden. Här har vi ju likadant.

Att jobba heltid gör att jag inte riktigt orkar med annat än jobb, och det här hemma. Igår när jag pratade med min svägerska så blev eftersmaken av samtalet, kvarhållna tankar där jag har bott sedan då.  Det som är viktigt eller det som jag alltid känt som viktigt har fått flytta på sig för vila och åter vila sedan jag bytte jobb. Hinner liksom inte med mera än nödvändigt för att jag är så trött kanske inte i kroppen utan mera i mina känslor, tankar och huvud. Där av blir det där andra lidande. Kanske är det just nu som jag känner så. Kanske är det bara för det vart så längesedan semestern var här, snart in på ny tur av ledigheter.

Men tanken stannade kvar här och den säger mig att det är något viktigt med just denna tanke. Den säger mig att jag måste se vad jag kan göra åt det här.  En sak vet jag sedan innan.  Det är att inte lägga all kraft på jobbet, men det är svårt att inte göra.  Jag ska i alla fall försöka klura ut vad som gör att tanken är kvar och gör sig påmind hela tiden. Kanske ska jag till och med skriva ner den på en lapp och ha den som en att göra tanke. Jobba med den så att det blir något resultat av den.

Nåja vissa saker, samtal, stunder gör sig påminda och sätter sig kvar på något sätt så att jag måste göra något åt dom.  Detta kanske va en början på att jobba med det.

Lev idag just nu, igår vart historia och morgondagen är inte här. Just nu kan vi göra något åt……

Ha en fin söndag.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: