från ledighet till jobb, dop till bröllop till barnkläder.

Ja, då vart det en vecka kvar av denna semester. Jag har ju två veckor kvar till, men de är veckor som är mellan två jobb.  Tänker att det ska vara veckor där jag och lillkillen är lite mera än vanligt i husvagnen. Sedan efter det börjar jag mitt nya jobb. Jobbet i sig är inte nytt, har arbetat som behandlingsassistent många år. Mest med pojkar. Nu blir det annat. Nu ska jag prova på att jobba med flickor.

Men först ska jag vara ledig dessa veckorna. Börjar känna oro inför starten. Kommer detta jobb passa mig?  Kommer jag tycka om jobbet? Hur är arbetsmiljön? Kommer jag klara av att göra ett bra jobb? Vem kommer jag vara i gruppen.

Jag ska göra mitt bästa, ska bli kul att träffa nya arbetskamrater. Kommer antagligen vara trött de första veckorna innan jag lärt in de nya rutiner mm. Men som sagt tre veckor till innan jag börjar det nya. Tre veckor av ledighet.  Känns rätt gott faktiskt att verkligen vara ledig, ledig och verkligen vila upp inför starten.

Igår va Maken och Dottern ute på uppdrag som de hade fått. De skulle fota ett barndop.  Efter barndopet så försvann mamman in bakom kulisserna. Har maken berättat.  Efter några få minuter kom hon sedan ut som brud för att gifta sig. Konstigt första uppdraget de får tillsammans så är de med om  det där alldeles lilla extra. Så nu har de fotat både bröllop och barndop ihop. När jag såg bilderna de tog, så ser jag vinsten med att vara två. Det är bilder som kompletterar och visar en större helhet.  Blir kort som är tagna från två olika sätt att fotografera samma sak.  Tror uppdragsgivarna kommer vara helnöjda med fotografierna de kommer att få. Helt fantastiska bilder blev det.  Dottern har tydligen haft flera uppdrag. Hon har tydligen fotograferat barn som fått var modeller för ett nytt märke av kläder. Charm of Sweden heter kläderna, de är gjorda av ekologisk bomull. Det dåliga med företaget är att dom glömt av att sätta ut Dotterns namn på de bilder hon tagit! Den som tagit bilden äger tydligen bilden och då borde namnet på Fotografen varit med.

En fin dag börjar i tanken så här ska tänkas redan nu.

Lev idag just nu, Just nu lever och andas vi. Igår är andetag som redan är tagna och är historiska. Morgondagen den är här först imorgon.  Just nu är det som gäller.  Ha en fin dag.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: