Jo det är lyxigt men ack vad jag jobbar med mig själv just nu…

jo här har jag tid över till annat idag för Kerstin har kommit hit och hon har uppdraget att städa mitt hus.  Jo lite skäms jag allt och jag har förberett för henne. Dessutom har jag valsat runt med Strykjärnet istället. Kerstin tillhör veteranpoolen och arbetar extra med att åka runt till folk att städa. Jag borde nog rösta på andra färger än de jag lagt min röst på innan. Hm jo jag jobbar verkligen med mig själv nu. Frågan är om detta underlättar för mig eller lägger på mera stress och där till de där skamkänslorna som är att gamla människan ska hon städa mitt hus när jag själv är yngre och orkar egentligen. Men jag vill lägga lediga dagar på annat. Dessutom har jag tänkt mig att använda mig av Kerstin, en gång i månaden och då för att göra den riktiga städningen, vilket jag märkte med en gång att det där med att städa det kan hon.  Tänker att min kbt tant har ett och annat att säga om detta. Antingen tycker hon att jag är duktig eller så tycker hon att jag bara kör med säkerhetsbeteende, kanske är det båda på en gång.  I alla fall känns det bra att någon städar på riktigt. Känns bra att jag faktiskt inte lägger en hel dag på att städa huset.

Alla borde ha en Kerstin som kommer hem och lägger sin hand på städandet. Slippa lägga en hel dag på städa och hon tjänar pengar, hon ska ut och resa för pengarna berättade hon.  En arbetskamrat sa till mig. Det är lyx det där Carina.  Jo jag sitter faktiskt här och känner lyxen med att få ett städat hus medans jag sitter här och gör sånt som är roligt. Jag gillar ju att skriva.  Gillar ju att sitta här med fötterna på skrivbordet och skriva.

Nej nog om detta. Har ni märkt att våren är på gång. Nu äntligen är våren här och nu kan vi börja ta av både strumpor och skor.

Lev idag just nu igår finns inte längre här och morgondagen den kommer först imorgon.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: